Tutorial link hover part 2
Monday, [0] Stalker


Ni kalau korang guna blogskin pun boleh juga. guna biasa pun boleh. just straight to the point okay.

1. cari code a:hover {

2. Dah jumpa? baguih, now paste code kat bawah ni di bawah code tadi

color: #013F3B;
background-color: #9A9A9A;
border: #013F3B 2px double;
padding:3px 5px;
-moz-border-radius: 35px;
border-radius: 35px;

nota kaki :

# yang diboldkan tu, boleh tukar colour dia. sukahati korang lah nak colour apa.
#Yang color ni, korang boleh tukar bentuk dia. kalau tak nak tukar pun tak pe.
#yang dibold and di colour tu korang boleh tukar ;


okay? good luck. bye. assalammualaikum..

-Lots of loves,

Welcome to my world

Hello Hi. Welcome to Princess Rawrr. I dont used to "follow me, i'll follow you back". Hate my blog, fine. We almost always see only what's wrong with other people and not what's wrong with us. Best view Google Chrome

Le owner Le stuff Le entry

Taggie Board
Tell me something fun

Music Here
Music describes what words cant

Shut up and enjoy the music

Twitter | Facebook | Tumblr