Tutorial Follow Guna Image
Wednesday, [0] Stalker

Photobucket

okay , tutorial ni xde sape yang request , aku saje2 je nk buat .. okay , jom buat nk ?

mcm biasa Log in -> Dashboard -> Design -> Page Element -> Add a gadget -> choose HTML/JAVASCRIPT .

copy code kt bawah ni , andthen paste kt dlm html/javascript tu tauu ,


< a href="http://3.bp.blogspot.com/_8y7M7wmAKDE/TUTpTkdLY4I/AAAAAAAAAWI/ZAoWXr4ZjmQ/s1600/tumblr_l99iy25qIg1qccwo7o1_250.png" imageanchor ="1" style= "margin- left: 1em; margin-right : 1 em ;" > < img border ="0" height ="200" src = "URL IMAGE/ICON KORANG" width="140" / >

Yang aku colour merah tu korang tuka dgn code ni ;

http://www.blogger.com/follow-blog.g?blogID=BLOG ID KORANG
tapi ingat ! amek nombor dia je , okay .. xtau kt mne nk cari ? che cari che cari kat list2 tuto aku tuhh okay . and yg aku colour purple tu , url gmba korang lahh, cari la kt mne2 jea yehh ? all da best .





Disclaimer
Welcome to my world


Hello Hi. Welcome to Princess Rawrr. I dont used to "follow me, i'll follow you back". Hate my blog, fine. We almost always see only what's wrong with other people and not what's wrong with us. Best view Google Chrome

Le owner Le stuff Le entry

Taggie Board
Tell me something fun



Music Here
Music describes what words cant

Shut up and enjoy the music



Twitter | Facebook | Tumblr